Szombat, 2024-05-04, 18:08
Üdvözöllek, Vendég | RSS
Honlap-menü
Keresés
Naptár
«  Október 2012  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Nyitólap » 2012 » Október » 11 » Tölthető a GotY magyarítása!
19:22
Tölthető a GotY magyarítása!
A magyarítások portálról már tölthető a GotY magyarítása. Jó játékot mindenkinek.

http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1541/batman_arkham_city_goty
Megtekintések száma: 8804 | Hozzáadta: metalos1 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 231 2 »
16 metalos1  
0
Levetettem a magyarítást amíg a hibát ki nem javítom, illetve az angolul maradt mondatokat le nem fordítom. 1-2 nap kb.

17 Iceclon  
0
Helló, nem szeretnélek ezzel is terhelni, de nem lehetne kitenni zippelve a goty magyarítás tartalmát ha készen vagytok, hogy a slim tokos + dlc-s tulajok könnyebben össze passzíntsák? biggrin

18 metalos1  
0
Ezzel csak az a baj, hogy nem biztos, hogy működni fog úgy. Az alapjáték fájljaiba visszaültetett szöveg sem működött a GotY-al. Bár nem teszteltem, mert nem volt rá lehetőség, de megeshet, hogy a letöltött DLC-kkel nem fog menni, mert bár látszólag ugyanaz a fájl, mégis a Rocksteadynél módosítanak rajta egyik kiadásról a másikra.

Ugye az alapjáték fordítását a Steames verzióra csináltuk, a dobozos verzió 3 upk fájlt és az összes átvezető animációt tartalmazó usm fájlt nem szerette. A plusz tartalmak fordítása előtt tettem egy próbát az alapjáték magyarításának telepítésével a GotY verzióra, nos, a GotY egyik fájlt sem szerette az alapjátékból, pedig ugyanazok a fájlok, mégis valami más a kettő belsejében.

A másik meg, hogy a plusz fájlok összmérete kb. ~1GB, feltöltési sebességem meg kicsi, szóval nem igazán akarok ezzel foglalkozni.

19 Iceclon  
0
jaj nem dehogy, akkora fájlal semmi képen se akarok szenvedni, vagy akarom, hogy szenvedj. Én csak a 4 megányi int fájlra gondoltam, amiket így könnyebb kikeresnem. Nálam akkor valószínűleg a sima honosításra telepített goty honosítás a már meg lévő fájlokat nem írta felül, mert 1-2 kivétellel tökéletesen magyarok a DLC-k a 10-es hsz-ben leírtak szerint.

20 metalos1  
0
Na igen, a fémdobozos is más tészta, ugye ott pluszban bejön a GfWL download mappa, ami semelyik másik verziónál nincs. De ha gondolod átküldhetem az INT-eket mailben.

21 Iceclon  
0
Azt nagyon megköszönném. Most szerintem újratelepítem, felrakom a sima 1.1-es honosítást és akkor pontosan felírom miket hova kell bemásolni goty-ból, hogy akinek fémdobozos verziója van már könnyebb dolga legyen.

23 Hiei1107  
0
Üdv:! Érdeklődnék, hogy hogy halad a javítás. Előre is köszi

15 DarthFalcon  
0
Hello!
Egy kisebb vagy inkább nagyobb problémám adódott a goty magyarításának letöltésével.
A link betöltésénél a jó öreg 404-es hiba jelentkezik.
Nemtom előfordult-e már másnál is?

13 tamas  
0
Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy ha fel van telepítve a magyarítás, akkor a pingvines résznél (akkor, amikor áll az asztalon, és térdel előtte a két túsz, és hatástalanítani kellene a fegyverét) lefagy a játék. De ha nincs fent a magyarítás, akkor a játék minden probléma nélkül megy. Vagyis szerintem biztos hogy a magyarítás kever meg valamit, és másoktól is hallottam hogy vannak ilyen gondjai. Arra lennék kiváncsi, hogy ez a probléma mindenkinél jelen van, vagy nem? És lehet-e tenni ellene valamit?

14 metalos1  
0
Rajta vagyok az ügyön. Elég érdekes hiba, az alapjátéknál nem jött elő.

22 Saaba  
0
Szia Tamás!

Nálam is ez a probléma, és éppen keresem a megoldást.

12 Iceclon  
0
Olvastam az üzenőfalon dave problémájáról, ezért most meg néztem én is, nálam is ez a probléma jelentkezett, a film felirata angol, és a csatlósok szövege is angol, de úgy kezdődik, hogy "Fegyenc:" a quest szövege úgy láttam rendben van.

Esetleg nem lehetne kitenni valahova zippelve is a goty honosítást?

11 Iceclon  
0
Gyáh, korán van, sorry véletlen egyes mondat részeket megismételtem mert folyton átfogalmaztam a mondatot... cool

10 Iceclon  
0
Köszi szépen a DLC fordításokat!

Akinek Fémdobozos verzió van és meg vette hozzá a DLC-ket (mint én) a következőt tegye:

Telepítse a GOTY honosítást a játékra, majd nyissa meg egy-egy intézőben nyissa meg a GFWL download könyvtárát amiben talál egy DLC könyvtárat, valamint a játék könyvtárát

X:\...\Batman Arkham City\BmGame\Localization\INT\

A DLC könyvtárban van egy csomó random nevű könyvtár azokba lépkedj bele egészen a Content-ig, és ha találsz olyan .int végződésű fájlt ami benne van a játék könyvtárában egyszerűen másold át a játék könyvtárából az adott DLC mappába, hogy felülírja. (bocs ha kicsit körülményesen írtam le)

Most újra kezdtem, hogy teszteljem, idáig csak a Joker's Carneval verekedés közben mondott Joker szövegek maradtak angolok és a menüben ha ráviszem a menüben a Harvey's Revenge ikonra, akkor a szöveg zárójeles részének csak az első fele látszik. Mindkét bug lehet a verziókülönbség miatt.

Azt nem tudom, hogy ha már valaki telepítette az előző honosítást annak a fájljait felülírja, mert állítólag az 1.0-ást nem írta felül az 1.1-es honosítás (pl. lehet nekem még mindig kockák lesznek a pingvines szövegeknél mert lusta voltam azóta újra rakni a játékot smile )

Remélem tudtam segíteni smile

8 Bandi  
0
Sziasztok, nekem az a problémám hogy amikor elindítom a dlc-t az elején a videó felirata angol, majd amikor elindul Robin beszéde magyar + kiírja magyarul hogy ,,fegyenc:" de utána szintén angol minden amit mondanak.
És a küldetés, meg a menü az magyar nyelvű.
Mi lehet a probléma?

9 metalos1  
0
Milyen verziód van?

6 Cafat  
0
Hello.
Elöre elnézést ha láma kérdés..
Újra végig kell játszani elölröl vagy külön is el lehet indítani
a harley dlc-t?

7 metalos1  
0
Külön indítható a főmenüből.

5 Hawk  
0
Nos úgy fest én voltam a hibás!
Elég lett volna egyszer elindítani a játékot, hogy a telepítő észrevegye. Igaz az elején még mindig panaszkodott, de a játék gyökérkönyvtárát betallózva már elfogadta a dolgot!
Még egyszer köszi a honosítást!

3 Hawk  
0
Valóban a reg bejegyzések hibájára panaszkodik a telepítő... Amúgy telepítős verzió, és szerintem az eredeti setup van rajta, nem buherált. Azt persze kitudja mi van mélyen elásva megbuherálva rajta...
Rátudom bírni a teleptőt, hogy reg bejegyzés nélkül is működjön, vagy kezdjek el a registry-ben turkálni?

4 metalos1  
0
Fogalmam sincs, igazából virágbolti verzióval nem teszteltük, a Steames és dobozos GotY-al hibátlanul megy.

1-10 11-11
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0